Keyboardles

Naast pianoles geef ik ook keyboardlessen aan beginners. Een groot gedeelte is vergelijkbaar met de pianoles. Je moet leren hoe je de toetsen bespeeld. Daarnaast leer je de vele mogelijkheden kennen die een keyboard biedt. Je krijgt les op een Casio CTK-3200 keyboard.

De lessen worden individueel gegeven of in groepjes van twee of drie leerlingen. De lessen zijn wekelijks. Individuele lessen duren twintig minuten. De groepslessen duren een half uur. Ik heb drie leeftijdsgroepen: 6 en 7 jaar, 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar. Afhankelijk van de leeftijd kijk ik ook naar het karakter van de kinderen en probeer ik zo goed mogelijk de groepjes in te delen. Verschillende leeftijden kunnen zo ook bij elkaar geplaatst worden.

Tijdens de lessen besteed ik aandacht aan de techniek en ook het speelplezier vind ik erg belangrijk. Klik op de volgende link voor de tarieven.

Je kunt elk moment beginnen met het nemen van lessen. Neem daarvoor contact op via het contactformulier op deze website. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.