Pianoles

Op welke leeftijd je ook begint, het plezier staat altijd voorop in mijn lessen. Wel verwacht ik van mijn leerlingen, dat ze regelmatig thuis oefenen. Want alleen door regelmatig de piano te bespelen, voel je je sneller thuis op het instrument en dat geeft weer meer speelplezier. Het heeft meer nut om elke dag tien tot twintig minuten te oefenen, dan één keer in de week een uur. Met regelmatig oefenen bereik je dus meer dan heel af en toe lang oefenen. Het is niet vanzelfsprekend voor kinderen om elke dag te gaan oefenen. Bij kinderen is het daarom wenselijk als je als ouder je kind daarin begeleidt, zodat het tot enige regelmaat komt.

Bij aanvang zijn de lessen wekelijks. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd. Afhankelijk van het tempo waarin je vooruitgaat, kun je er na een jaar voor kiezen om eens in de twee weken les te nemen. Vaak is dit een keuze die volwassenen nemen, omdat ze in één week te weinig tijd hebben om de lesstof te oefenen i.v.m. werk en kinderen. 

De lessen duren twintig minuten. Tijdens de lessen besteed ik aandacht aan de techniek en ook het speelplezier vind ik erg belangrijk. 

Je kunt elk moment beginnen met het nemen van lessen. Neem daarvoor contact op via het contactformulier op deze website. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.